Kundecase — Kvadrat A/S

Global design tekstil-virksomhed styrker nærvær og engagement

I casen her kan du se nærmere på, hvordan Kvadrat med deres kommunikationsplatform, Kvadrat TALK, forbedrede videndeling, samarbejde og medarbejderengagement for deres 900 medarbejdere i 28 lande. 

Interne kommunikationskanaler blev opdateret

Kvadrat har en førende position indenfor tekstilvarer og tekstilrelaterede kvalitetsprodukter til arkitekter, designere og private forbrugere over hele verden. 

Organisationen er i dag stor og global med mere end 900 medarbejdere, men den interne kommunikation foregik, inden samarbejdet med Colibo, hovedsageligt via e-mail — og det var et problem. Den udfordring blev Colibo bedt om at løse, og med det nye intranet, Kvadrat TALK, lykkedes de med at få skabt bedre dialog og samarbejde globalt. 

Udfyld formularen og find ud af, hvordan vi sammen skabte imponerende resultater og stor værdi for virksomheden.

Vil du have Kvadrat-casen?

Udfyld formularen her, så sender vi den med det samme.

“Vores gamle intranet var drevet af nogle få medarbejdere, og systemet var for statisk, så vi var nødt til at finde en ny løsning for at få alle medarbejdere med ombord. I juli 2018 gik vi i luften med TALK, der er navnet på Kvadrats intranetløsning fra Colibo. Her mødes næsten 900 medarbejdere, der til daglig befinder sig spredt i 28 lande, og deler inspiration, faglig viden
og personlige interesser.”

Tre eksempler fra Kvadrat TALK

1. Design Culture

En inspirationsgruppe for alle medarbejdere på tværs af kundesegmenter og nationaliteter, hvor man deler trends og inspiration indenfor design, kunst, kultur og arkitektur.

2. Kvadrat Stories

En kommunikationskanal, der behandler stort og småt, der sker i hele organisationen, som fx. åbning af nyt showroom eller andre relevante begivenheder.

3. Personaleforeningen

En lokal gruppe af medarbejdere har fundet sammen i en lille forening med deres helt eget digitale rum, hvor der er fokus på alt det, der skaber trivsel på arbejdspladsen.

Udvalgte funktioner

Smart fil- og dokumenthåndtering
(let at vedligeholde og fremsøge)


                      

Samarbejdsværktøj til hele organisationen

Digitalt samlingssted og én indgang til alle systemer

Stærk intern kommunikation

“Stand alone” eller fuldt integreret med Microsoft 365

Styrket samarbejde med eksterne leverandører

Vil du have Kvadrat-casen?

Udfyld formularen her, så sender vi den med det samme.